Tuesday, 20 December 2011

Hadiah from someone

Hoi.. hoi.. Assalamualaikum..

time untuk saye berceloteh dah tibe.. okay berbalik kepade tajuk hadiah from someone haha tak sangke pulak ade orang nak kasi hadiah agak expensive larh gak tak sampai hati pulak bile die kate nak kasi... tapi ape boleh buat bak kate2 kuno rezeki jangan ditolak bala jangan di cari haha(!)  betol tak?? tapi ada benda yang bergolek-golek dalam kepale nie.. kenape pulak erk die nak kasi hadiah?? adekah di sebab kan die nak tunjuk yang die ni sorang kawan yang blablabla or sebab die dha blablabla kat saya?? haha tak tahu lah... malas nak fikir sangat bende ni kang meletup pulak kepale ni.. okay itu saje untuk hari ini tata..

0 comments:

Post a Comment

tinggalkan ayat comel anda disini <3