Saturday, 25 February 2012

masih tak boleh lupakan kau Y??

 still ingat kenangan kita :'(
asal aku rasa sayang sangat kat kau??
aku sentiasa ingat kau(!) kadang tu terasa sakit sangat bila ingat kenangan lalu and kekadang gak aku rasa happy  sangat pernah ada boyfriend macam kau bersyukur sangat-sangat coz kau selalu buat aku happy.. mungkin ada orang yang pernah rasa macam apa yang aku rasa maybe ada jugak yang belum kan?? buat kau MY EXBOYFRIEND aku still sayang kau tu jer yang mampu aku cakap maybe kau rasa aku ni freak kan selalu jer nak marah pasal kau nak cerita pun pasal kau and aku betul-betul minta maaf  :'(                              aku betul-betul tak boleh lupakan kau walau aku buat macam mana pun tetap tak boleh lupakan kau but tak pernah mengharap untuk kau kembali pada aku coz kesalahan kau still aku tak boleh lupakan and rasa sakit sangat bila ingat balik(!) aku tahu aku pun bersalah memang aku pun tak nak menyalahkan kau 100% coz separuh dari kesalahan kau tu bermula dengan kesalahan aku sendiri  maaf kan aku kalau aku pernah menyakit kan hati kau. kau ingat tak time kita gaduh dulu and kita berbaik balik time malam aku still ingat apa yang kau cakap "sayang kita macam suami isteri kan baru jer gaduh tadi sekarang dah berbaik dah" still ingat lagi mesej kau "sayang b tak?"    "b sayang ayang"    "i love you honey"  aku rindu semua tu kau tahu tak(!) aku tahu kau tak pernah jujur untuk sayang aku(!) aku tahu kau tak pernah nak rindukan masa lampau kau dengan aku(!) tapi jujur aku masih sayng kau(!) kau tahu tak kadang-kadang bila aku ingat kau. aku mesti terfikir kenapa kau buat aku macam ni?? apa salah aku?? kenapa aku terlampau sayangkan kau kadang-kadang tu aku menangis teresak-esak ingat kan kau mengeletar coz aku pendam perasan ni tak luah kat kau. sebab aku tahu kalau aku luah pun akan menjadi perkara yang sia-sia.. kan pacek e** :') saya sayang awak.. satu hari nanti bila saya menyuruh awak untuk membaca semua ni bermakna saya sedang mencuba sedaya upaya or bertungkus lumus untuk melupakan pacek e** hehe saya harap awak happy selalu saya akan sentiasa mendoakan yang terbaik untuk awak. belajar untuk menghargai perempuan yang mencintai awak and belajar lah untuk setia k... insyaALLAH lepas awak baca semua ni saya akan pergi dari hidup awak.. take care saya sentiasa mendoakan awak dari jauh 
haha suka pic ni jangan mara.. pacek <3
                                   

Friday, 23 December 2011

:'(


setiap orang ade kekurangan betol tak???
macam saye ade banyak kekurangan... saye tak cantik, tak pandai and takde pape pown yang special about myself yang boleh saye bangge kannn..
  • Yang selalu bermain difikiranku yang boleh membuat kan aku menangis
  • -kenape aku tak CANTIK?
    -kenape aku tak PANDAI?
    -kenape aku tak SAME MACAM ORANG LAIN?
    KENAPE?? WHY??

        Tuesday, 20 December 2011

        Hadiah from someone

        Hoi.. hoi.. Assalamualaikum..

        time untuk saye berceloteh dah tibe.. okay berbalik kepade tajuk hadiah from someone haha tak sangke pulak ade orang nak kasi hadiah agak expensive larh gak tak sampai hati pulak bile die kate nak kasi... tapi ape boleh buat bak kate2 kuno rezeki jangan ditolak bala jangan di cari haha(!)  betol tak?? tapi ada benda yang bergolek-golek dalam kepale nie.. kenape pulak erk die nak kasi hadiah?? adekah di sebab kan die nak tunjuk yang die ni sorang kawan yang blablabla or sebab die dha blablabla kat saya?? haha tak tahu lah... malas nak fikir sangat bende ni kang meletup pulak kepale ni.. okay itu saje untuk hari ini tata..

        Monday, 12 December 2011

        New day new life..

        Haloo, haloo morning you all...
        ceh2 pagi2 aku dah semangat nak coret2 kan blog aku nie.. boring punye pasal bukak fb pagi2 nie takde orang so... apa lagi.... jom2 comot2 kan blog kite dengan banyak sangat perkataan.. :p aku rase semangat semacam pulak pagi nie apasal ek --_--??? entah siamang gunung mane entah pegi hasut2 aku nie..aku ingat nak single menyingle jelah memandangkan susah nak cari lelaki yang true-hearted zaman sekarang nie.. aku rase tak perlu kot nak ada2 boyfriend nie.. aku tengek kawan aku pon dah cukup menyampah gak kadang2 bukan nak belajar busy dengan boyfriend 24 HOURS! haha sorry boys not interested :p lagi pon tak lame lagi nak masok dah tahun 2012... 2012 dimana tahun untuk aku kena duduk mengadab buku jer disebabkan SPM haiyakkkk... manyak tak syok maaa... hehe.. nak ker taknak ker terpakse jugak lah aku bertungkus lumus study tahun depan doakan saya cemarlang yer friends ku... saya berdoa agar semua makhluk2 ALLAH nie dapat mencapai segala harapan dan impian AMIN..

        Sekarang nie aku tengah paksa2 kepala aku nie berfikir apa yang aku nak untuk tahun depan and macam mana aku nak pastikan semua daydreams aku nie tercapai --_--??? okay mari kita buat list okay senang sikit..

        • LIST DAYDREAMS AKU..

        • Mestilah aku nak spm aku cemerlang gemilang terbilang
        • Nak pakai barang branded2 macam orang lain jugak
        • Nak ada kawan2 yang berfikiran kedepan and kuat study (nie untuk memastikan aku studylah hehe jangan salah faham kata aku memilih kawan mana ada, semua orang aku nak kawan.. kalau boleh?? cuma aku jenis taktau cara nak berkawan kuikui9 -- _--")
        • Menjadi seorang yang lebih baik berbanding tahun2 yang sebelum nyer..
        • Jadi anak yang taat kepada ibu bapa
        • Memperbaiki kelemahan diri (insyaALLAH..)
        • Berfikiran matang (Al- maklum tahun depan dah form 5 takkan nak childish lagi kan??)
        • Hadoiii otak aku blank lak(!) apa lagi erk?? lupa lah... ada banyak lagi nie tapi tak apa lah yang aku ingat nie semua yang aku betul2 nak.. ^__^

        • Untuk memastikan DAYDREAMS aku tercapai(!)
        • Study punye bapak study ^__^
        • Simpan duit jangan boros sangat (nie yang payah sikit nie.. = =")
        • Rajin bergaul dengan orang2 yang baik and rajin belajar dalam kelas aku tapi paling aku WANTED sekali jeng2 haha mana boleh bagi tahu korang.. kang ada yang kembang kempis hidung yang baca :p
        • Rajin tolong mak kat rumah jangan melawan cakap mak and selalu fikir pengorbanan mak aishh! = =" nyaris2 lupa my beloved father jangan nak mintak macam2 fara kat ayah kesian ayah asyik kena kerja jer.. maybe tahun depan ayah sambung belajar kot so.. duit banyak pakai
        • Cuba ubah imej aku yang dikenali sebagai budak EMO
        • Memandangkan aku nie masih macam bebudak so aku kena belajar menjadi sorang gadis perfect dimata mak ayah aku and cara pemikiran pon macam seorang yang dewasa haha!!(nobodys perfect kuikui9)
        • Bantu orang yang memerlukan bantuan aku hihi ^__^
        • Menyempurnakan ibadah ku... ^__^

        Perlu ker??

        Taktau nak cakap per... pasal diri aku hermmm takde per pon yang special : (

        kalau ikut pandangan orang yang kenal aku maybe aku nie sorang yang sombong, bongkak, emo, budak yang banyak masalah, and what else??? yang orang nak gambarkan yang aku nie macam mane orang nyer.. aku tahu aku tak perfect and aku ni jenis orang yang  macam mana so tak perlulah  korang2 yang kenal diri aku buat andaian yang bukan2 and tolonglah stop menyakitkan hati aku..

        aku tahu aku tak lawa macam korang aku tak pandai macam korang tapi boleh tak kalau aku minta something tolonglah respect aku.. aku tahu korang rase best kutuk orang , korang rase korang hebat sangat bile korang mengutuk orang face to face! apa lagi yang korang rasa bila dapat malukan orang depan orang ramai?? korang pernah terfikir tak macam mana perasaan aku?? pernah tak ?? mestilah korang tah fikir kalau korang fikir perasaan aku korang tak kan buat semua tu..  apa yang korang cakap kat aku ek?? owh ye korang cakap bodoh betullah kau ni engku..apa lagi ek?? engkaukan bodoh mesti kau gagal exam un. bodoh sangat ker aku?? eeh kau asal ek asyik wat muka emo kau benci doh aku tengok kau ni  pe lagi korang nak cakap at aku?? engku bukan nyer lawa pon  memang aku bodoh memang aku tak lawa tapi perlu ke kau nak cakap at depan aku and semua orang pastu kau dan kawan2 kau pakat2 gelak kan aku mengutuk aku menghina aku macam aku takde kat depan korang.. aku tau bagi korang semua yang suka mengutuk aku menghina aku.. aku ni takde nilai kan?? buat pengetahuan korang aku memang tak pandai tak perlu nak kutuk aku depan2 aku pon manusia macam korang jugak jadi tolonglah belajar respect aku.. memang aku tak lawa macam korang tak perlu kau nak inform kat semau orang.. aku tak pernah ambil tahu pasal korang aku diam jer bila korang kutuk aku sebab aku tahu semua yang korang cakap betul okay aku mengaku..  kau benci tengok muka aku yang tak pernah nak senyum tak payah pandang aku. aku tak pernah suruh kau tengok muka aku.. okay..

        nie semua perasaan aku apa orang nak cakap... cakaplah aku tak kesah.. korang bukan kat tempat aku mungkin korang tak kan paham aku and macam mana perangai aku.. aku tahu ALLAH MAHA ADIL apa yang korang buat kat aku akan balik kat korang balik..