Monday, 12 December 2011

Perlu ker??

Taktau nak cakap per... pasal diri aku hermmm takde per pon yang special : (

kalau ikut pandangan orang yang kenal aku maybe aku nie sorang yang sombong, bongkak, emo, budak yang banyak masalah, and what else??? yang orang nak gambarkan yang aku nie macam mane orang nyer.. aku tahu aku tak perfect and aku ni jenis orang yang  macam mana so tak perlulah  korang2 yang kenal diri aku buat andaian yang bukan2 and tolonglah stop menyakitkan hati aku..

aku tahu aku tak lawa macam korang aku tak pandai macam korang tapi boleh tak kalau aku minta something tolonglah respect aku.. aku tahu korang rase best kutuk orang , korang rase korang hebat sangat bile korang mengutuk orang face to face! apa lagi yang korang rasa bila dapat malukan orang depan orang ramai?? korang pernah terfikir tak macam mana perasaan aku?? pernah tak ?? mestilah korang tah fikir kalau korang fikir perasaan aku korang tak kan buat semua tu..  apa yang korang cakap kat aku ek?? owh ye korang cakap bodoh betullah kau ni engku..apa lagi ek?? engkaukan bodoh mesti kau gagal exam un. bodoh sangat ker aku?? eeh kau asal ek asyik wat muka emo kau benci doh aku tengok kau ni  pe lagi korang nak cakap at aku?? engku bukan nyer lawa pon  memang aku bodoh memang aku tak lawa tapi perlu ke kau nak cakap at depan aku and semua orang pastu kau dan kawan2 kau pakat2 gelak kan aku mengutuk aku menghina aku macam aku takde kat depan korang.. aku tau bagi korang semua yang suka mengutuk aku menghina aku.. aku ni takde nilai kan?? buat pengetahuan korang aku memang tak pandai tak perlu nak kutuk aku depan2 aku pon manusia macam korang jugak jadi tolonglah belajar respect aku.. memang aku tak lawa macam korang tak perlu kau nak inform kat semau orang.. aku tak pernah ambil tahu pasal korang aku diam jer bila korang kutuk aku sebab aku tahu semua yang korang cakap betul okay aku mengaku..  kau benci tengok muka aku yang tak pernah nak senyum tak payah pandang aku. aku tak pernah suruh kau tengok muka aku.. okay..

nie semua perasaan aku apa orang nak cakap... cakaplah aku tak kesah.. korang bukan kat tempat aku mungkin korang tak kan paham aku and macam mana perangai aku.. aku tahu ALLAH MAHA ADIL apa yang korang buat kat aku akan balik kat korang balik..

2 comments:

  1. @Nurul Fadhilatul Nabilah no lha sayang bukan die sorng jer yang selalu nak kutuk2 aku ramai lagi kat dalam kelas aku kau tau...

    ReplyDelete

tinggalkan ayat comel anda disini <3